Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)
Előnézet |
Szöveg
tud_kozl_2_szeged_u.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI | ||||
Publikáció dátuma: | 2001 | ||||
Kötet: | 22 | ||||
Szám: | 1 | ||||
Oldalak: | pp. 136-146 | ||||
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | ||||
Nyelv: | magyar | ||||
MTMT rekordazonosító: | 1752534 | ||||
Dátum: | 2017. Feb. 22. 11:00 | ||||
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 26. 09:05 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10748 |
Actions (login required)
Tétel nézet |