Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)
Előnézet |
Szöveg
tud_kozl_2_szeged_u.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||||
|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI | ||||
| Publikáció dátuma: | 2001 | ||||
| Kötet: | 22 | ||||
| Szám: | 1 | ||||
| Oldalak: | pp. 136-146 | ||||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | ||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
| Nyelv: | magyar | ||||
| MTMT rekordazonosító: | 1752534 | ||||
| Dátum: | 2017. Feb. 22. 11:00 | ||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 26. 09:05 | ||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10748 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika