Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Előnézet |
Szöveg
TEJTERMDAMINOCIKK.pdf - Benyújtott verzió Download (441kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | |||
| Publikáció dátuma: | 2004 | |||
| Terjedelem: | 285 | |||
| Oldalak: | pp. 1-8 | |||
| ISBN: | 963-482-677-6 | |||
| Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
| Kiadás helye: | Szeged | |||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
| Nyelv: | magyar | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1172721 | |||
| Dátum: | 2017. Máj. 30. 16:56 | |||
| Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 28. 21:08 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10630 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika