Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Előnézet |
Szöveg
TEJTERMDAMINOCIKK.pdf - Benyújtott verzió Download (441kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | |||
Publikáció dátuma: | 2004 | |||
Terjedelem: | 285 | |||
Oldalak: | pp. 1-8 | |||
ISBN: | 963-482-677-6 | |||
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
Kiadás helye: | Szeged | |||
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 1172721 | |||
Dátum: | 2017. Máj. 30. 16:56 | |||
Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 28. 21:08 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10630 |
Actions (login required)
Tétel nézet |