Product development utilising sheep milk whey

Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 37-41. ISSN 1788-6392 (2007)

[thumbnail of 10625_doc.pdf]
Előnézet
Szöveg
10625_doc.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2007
Kötet: 2007
Szám: 1
Oldalak: pp. 37-41
ISSN: 1788-6392
Kiadó: University of Szeged Faculty of Engineering
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1752672
Dátum: 2017. Máj. 26. 14:56
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 20. 15:35
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10625

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben