Csanádi József; Hodúr Cecilia; Fenyvessy József:
The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk.
In:
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008.
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 214-223.
(2008)
ISBN 978-963-482-908-9
Előnézet |
Szöveg
CSanadi_ICOSTAFF_kecskefagyo_u.pdf - Benyújtott verzió Download (276kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
10603.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | |||
Publikáció dátuma: | 2008 | |||
Terjedelem: | 467 | |||
Oldalak: | pp. 214-223 | |||
ISBN: | 978-963-482-908-9 | |||
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar | |||
Kiadás helye: | Szeged | |||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | angol | |||
MTMT rekordazonosító: | 2250859 | |||
Dátum: | 2017. Máj. 30. 09:18 | |||
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 25. 11:44 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10603 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |