Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing

Bara Tamásné Herczegh Ottilia, Csanádi József, Török Gabriella: Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development. University of Oradea Publishing House, pp. 503-509. (2009)

[img]
Előnézet
Szöveg
1._Bara_Ottilia_Szeged_ok_u.pdf - Megjelent verzió

Download (126kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 1855817
Dátum: 2017. Feb. 22. 16:18
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 22. 16:18
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10602

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet