Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Előnézet |
Szöveg
Csanadi_et_al._Icostaff_lactose_hydr_u.pdf - Elfogadott verzió Download (226kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
laktózhidr_10597.pdf - Megjelent verzió Download (234kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA | |||||
| Publikáció dátuma: | 2010 | |||||
| Kötet: | 2010 | |||||
| Szám: | 2-3 | |||||
| Oldalak: | pp. 36-43 | |||||
| ISSN: | 1788-6392 | |||||
| Kiadó: | University of Szeged Faculty of Engineering | |||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
| Nyelv: | angol | |||||
| MTMT rekordazonosító: | 1817995 | |||||
| Dátum: | 2017. Feb. 20. 21:20 | |||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 10:10 | |||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10597 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika