Román András; Wang Jianming; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Vatai Gyula:
Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 4 (5).
pp. 702-709.
ISSN 1935-5130
(2011)
![]() |
Szöveg
art253A10.1007252Fs11947_009_0192_0_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (209kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY | |||||
Publikáció dátuma: | 2011 | |||||
Kötet: | 4 | |||||
Szám: | 5 | |||||
Oldalak: | pp. 702-709 | |||||
ISSN: | 1935-5130 | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 1845270 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-009-0192-0 | |||||
Dátum: | 2017. Feb. 16. 12:07 | |||||
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 11:09 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10594 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 18 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |