Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making

Csanádi József, Csanádi József, Csanádi József: Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making.
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING, 9 (3). pp. 37-42. ISSN 2067-3809 (2016)

[img]
Előnézet
Szöveg
ACTA_2016_3_04_u.pdf - Megjelent verzió

Download (746Kb) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 3107244
Dátum: 2017. Feb. 16. 10:11
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 10:11
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10590

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet