Development of an optimized processing method for Withania frutescens

Zomborszki Zoltán Péter, Peschel Wieland, Horváth-Boros Klára, Hohmann Judit, Csupor Dezső: Development of an optimized processing method for Withania frutescens.
ACTA ALIMENTARIA, 45 (3). pp. 452-456. ISSN 0139-3006 (2016)

[img] Szöveg
0662E20162E452E32E17_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (173kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Cikk
Kar: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 3129583
DOI azonosító: 10.1556/066.2016.45.3.17
Dátum: 2016. Dec. 02. 13:09
Utolsó módosítás: 2016. Dec. 02. 13:09
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10060

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben